Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Kolica za čišćenje podova VEGA 28
Kategorije: Kolica, kofe

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova VEGA 28 Kolica za čišćenje podova VEGA 28 Kolica za čišćenje podova VEGA 28
Šifra: 0000LP0303A, 0022LP0303A
Brend: Filmop

Kolica za čišćenje podova VEGA 28 opremljena su kofom zapremine 28 litara sa pregradom, držačem kese za sakupljanje otpadaka zapremine do 50 litara, cediljkom za mop, dve male kofe zapremine po 4 litara, policom sa zadnje strane i držačima za opremu i sredstva za čišćenje. Ram kolica je jednodelan, čvrst, napravljen od reciklirajuće plastike i sa obe strane obeležen znakom upozorenja na opasnost od klizavog poda. VEGA 28 kolica za čišćenje podova su jednostavna za održavanje i korišćenje, a upravljanje ovim kolicima je lako zahvaljujući pokretljivim točkićima prečnika 80 mm. Kofa sa pregradom, koja razdvaja čistu vodu sa sredstvom za čišćenje od isceđene prljave vode, obezbeđuje veći nivo higijene, uštedu sredstva za čišćenje i radnog vremena. Ova kolica namenjena su sakupljanju otpadaka i vlažnom čišćenju podova manjih i srednje velikih površina.

VEGA 28 kolica za čišćenje isporučuju se u dve varijante, opremljena DEEP cediljkom sa ravnom bočnom presom ili PUNTO cediljkom sa valjkom.

Karakteristike i šifre

Cediljka DEEP PUNTO
Zapremina (litara) 28 28
Dimenzije (D x Š x V, cm) 80 x 42 x 112 80 x 42 x 112
Neto težina (kg) 9,634 9,634
Šifra 0000LP0303A 0022LP0303A

Slični / kompatibilni proizvodi

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod TWICE

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod TWICE

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod, zapremine 30 litara, sa točkićima i cediljkom, pogodna za profesionalno čišćenje podova srednje velikih površina.

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke, opremljena točkićima, kofom od 25 litara, REGULAR cediljkom, dve male kofe, policom i držačem kese za otpatke.

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za kompletno čišćenje prostora, sa cediljkom sa valjkom i ojačanim držačem kese za otpadake sa poklopcem, mogu se kretati po neravnom podu.

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI

Kolica za čišćenje namenjena bolnicama, klinikama i drugim mestima sa visokim higijenskim standardima i velikim rizikom od unakrsne kontaminacije.

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje prostora koje obuhvata mokro čišćenje poda i drugih površina, brisanje prašine i sakupljanje otpadaka, sa dugačkom i snažnom...

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje namenjena kompletnom čišćenju prostora, modularna, sa kratkom osnovom i sklopivim držačem kese za otpatke sa dodatnim točkićima.

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop sa sistemom ceđenja pomoću valjka, čiji se položaj može prilagoditi različitim debljinama i različitim nivoima oceđenosti perika za...

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop bez dna, sa bočnom presom, za ceđenje klasičnih mopova i mopova sa resama (špageti mopova), kompatibilna sa svim Filmop kolicima za...

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop sa presom sa pritiskom na dole, za sklopive mopove i mopove sa resama, kompatibilna sa svim VDM kolicima za čišćenje.

Plastična kofa sa drškom 4L

Plastična kofa sa drškom 4L

Plastična kofa sa drškom 4L zapremine 4 litara, plave, crvene, žute ili zelene boje, koristiti se samostalno ili kao opreme kolica za čišćenje.

proizvodi

brendovi

sektori