Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25
Kategorije: Kolica, kofe

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25
Šifra: 0000LP0307A
Brend: Filmop

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25 su višenamenska plastična kolica za vlažno čišćenje podova i sakupljanje otpada u manjim i srednje velikim prostorima. Kolica su opremljena točkićima prečnika 80 mm, ojačanom drškom za guranje, REGULAR cediljkom (za mopove sa resama i sklopive mopove), kofom zapremine 25 litara, dve male kofe zapremine po 4 litara i držačem kese za otpatke zapremine do 50 litara. Plastični ram VEGA 25 kolica za čišćenje je jednodelan, čvrst, sa policom i nosačima za sredstva i pribor za čišćenje i znakovima upozorenja na opasnost od klizavog poda sa obe strane.

Kolica za čišćenje VEGA 25 napravljena su se od reciklirajuće PSL ("Plastic Second Life") plastike na bazi kopolimer polipropilena.

Karakteristike

Zapremina (litara) 25
Dimenzije (D x Š x V, cm) 71 x 42 x 112
Neto težina (kg) 8,082

Slični / kompatibilni proizvodi

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod TWICE

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod TWICE

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod, zapremine 30 litara, sa točkićima i cediljkom, pogodna za profesionalno čišćenje podova srednje velikih površina.

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova i sakupljanje otpadaka, opremljena kofom sa pregradom, držačem kese za otpatke, cediljkom za mop i dve male kofe.

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za kompletno čišćenje prostora, sa cediljkom sa valjkom i ojačanim držačem kese za otpadake sa poklopcem, mogu se kretati po neravnom podu.

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI

Kolica za čišćenje namenjena bolnicama, klinikama i drugim mestima sa visokim higijenskim standardima i velikim rizikom od unakrsne kontaminacije.

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje prostora koje obuhvata mokro čišćenje poda i drugih površina, brisanje prašine i sakupljanje otpadaka, sa dugačkom i snažnom...

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje namenjena kompletnom čišćenju prostora, modularna, sa kratkom osnovom i sklopivim držačem kese za otpatke sa dodatnim točkićima.

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop sa sistemom ceđenja pomoću valjka, čiji se položaj može prilagoditi različitim debljinama i različitim nivoima oceđenosti perika za...

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop bez dna, sa bočnom presom, za ceđenje klasičnih mopova i mopova sa resama (špageti mopova), kompatibilna sa svim Filmop kolicima za...

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop sa presom sa pritiskom na dole, za sklopive mopove i mopove sa resama, kompatibilna sa svim VDM kolicima za čišćenje.

Plastična kofa sa drškom 4L

Plastična kofa sa drškom 4L

Plastična kofa sa drškom 4L zapremine 4 litara, plave, crvene, žute ili zelene boje, koristiti se samostalno ili kao opreme kolica za čišćenje.

proizvodi

brendovi

sektori