Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Kolica za čišćenje MORGAN 3080
Kategorije: Kolica, kofe

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje MORGAN 3080
Šifra: 0000MP3080A
Brend: Filmop

Kolica za čišćenje MORGAN 3080 su univerzalna kolica za kompletno čišćenje prostora koje obuhvata mokro čišćenje poda i drugih površina, brisanje prašine i sakupljanje otpadaka. Ova kolica, napravljena od čvrste i izdržljive plastike i plastificiranih metalnih delova, opremljena su točkićima prečnika 100 mm pričvršćenim na dugačku i snažnu osnovu koja omogućava nošenje raznovrsne opreme za čišćenje i sprečava curenje po podu. Na sredini osnove nalazi se peti točkić koji kolicima daje stabilnost, a svi točkići mogu biti zamenjeni gumenim točkićima prečnika 125 mm radi lakšeg i tišeg upravljanja kolicima na neravnoj podlozi.

MORGAN 3080 kolica za čišćenje opremljena su sa dve kofe zapremine po 15 litara (za razdvajanje čiste vode sa sredstvom za čišćenje od oceđene prljave vode), dve kofice zapremine po 6 litara za nošenje raznih hemikalija ili delova opreme za čišćenje, REGULAR cediljkom za sklopive mopove i mopove sa resama, ojačanim držačem kese za otpatke zapremine 120 litara (postoje varijante za jednu kesu od 120 litara, 2 kese po 60 litara ili jednu kesu od 40 litara i jednu kesu od 80 litara) i držačima pribora za čišćenje.

Karakteristike

Zapremina (litara) 30 (2 x 15)
Dimenzije (D x Š x V, cm) 110 x 67 x 109
Neto težina (kg) 18,730

Slični / kompatibilni proizvodi

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod TWICE

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod TWICE

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod, zapremine 30 litara, sa točkićima i cediljkom, pogodna za profesionalno čišćenje podova srednje velikih površina.

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke, opremljena točkićima, kofom od 25 litara, REGULAR cediljkom, dve male kofe, policom i držačem kese za otpatke.

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova i sakupljanje otpadaka, opremljena kofom sa pregradom, držačem kese za otpatke, cediljkom za mop i dve male kofe.

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za kompletno čišćenje prostora, sa cediljkom sa valjkom i ojačanim držačem kese za otpadake sa poklopcem, mogu se kretati po neravnom podu.

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI

Kolica za čišćenje namenjena bolnicama, klinikama i drugim mestima sa visokim higijenskim standardima i velikim rizikom od unakrsne kontaminacije.

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje namenjena kompletnom čišćenju prostora, modularna, sa kratkom osnovom i sklopivim držačem kese za otpatke sa dodatnim točkićima.

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop sa sistemom ceđenja pomoću valjka, čiji se položaj može prilagoditi različitim debljinama i različitim nivoima oceđenosti perika za...

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop bez dna, sa bočnom presom, za ceđenje klasičnih mopova i mopova sa resama (špageti mopova), kompatibilna sa svim Filmop kolicima za...

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop sa presom sa pritiskom na dole, za sklopive mopove i mopove sa resama, kompatibilna sa svim VDM kolicima za čišćenje.

Plastična kofa sa drškom 6L

Plastična kofa sa drškom 6L

Plastična kofa sa drškom 6L zapremine 6 litara, od kvalitetnog materijala otpornog na udarce, deo opreme određenih modela kolica za čišćenje.

Plastična kofa sa drškom 15L

Plastična kofa sa drškom 15L

Plastična kofa sa drškom zapremine 15 litara, oblika prilagođenog lakšem i preciznijem pražnjenju bez prolivanja tečnosti, sa skalom od 0 do 15...

Plastificirana vreća za kesu za otpatke

Plastificirana vreća za kesu za otpatke

Plastificirana vreća za kesu za otpatke, deo kolica za čišćenje sa kesom za otpatke, 60 i 120 litara, sprečava ispadanje otpadaka ili curenje...

proizvodi

brendovi

sektori